SHOCKWAVE THERAPIE

Wij bieden de mogelijkheid om een aantal klachten met shockwave te behandelen, maar wat is dat nu eigenlijk?

Shockwave therapie is een behandeling bij peesproblemen en chronisch pijn. Het is een goed alternatief voor opereren. Shockwave therapie is een niet-invasieve behandeling voor patiënten die last hebben van een ontsteking, degeneratie van een pees of ligament of pijn bij de insertie, ook wel aanhechtingspijn genoemd.

Denk hierbij aan veel voorkomende problemen als hiel-, achillespees-, kniepees- en scheenbeenklachten.

Shockwave therapie draagt bij aan:

  • pijn verlichting
  • weefselherstel
  • verwijderen van de verkalking

En dat allemaal in een kort durende sessie van 10 tot 20 minuten.

Wij bieden u behandelmogelijkheden in onze praktijk in Reeuwijk en Gouda. En in samenwerking met Penders Voetzorg op de locaties Gouda, Den Haag, Rotterdam, Tegelen en Heythuysen (L).

Kosten

Een behandeling met shockwave therapie valt onder fysiotherapie. De behandelkosten voor fysiotherapie worden door uw zorgverzekeraar vergoed indien u voldoende aanvullend verzekerd bent en u nog beschikt over voldoende behandelingen.

Mocht u niet (meer) voldoende verzekerd zijn voor fysiotherapie dan gelden onze reguliere tarieven voor een zitting fysiotherapie.

Bent u er niet zeker van of shockwave therapie iets voor kan betekenen? Neem dan contact met ons op waarna wij u graag te woord staan voor een passend advies.

Meer lezen over shockwave?

 Ik wil meer informatie  Wij nemen graag persoonlijk contact met u op over Shockwave therapie